30 Eylül 2012 Pazar

Korsan Kadın






Korsan kadın adaya gelen insanları korkutmak istiyor ama güzelliği nedeniyle ondan kimse korkmuyor. Oyunun amacı korsan kadını en korkunç biçime getirerek adadaki insanları korkutmasını sağlamak. Oyun mouse ile oynanıyor. İyi eğlenceler





Korsan Kadın



29 Eylül 2012 Cumartesi

Alışveriş Çılgınlığı






Alışveriş Çılgınlığı oyunu giydirme oyunudur.Oyuna başlamak için PLAY yazılarına tıklıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Oyunda SOL KÖŞEDEKİ ÇANTA ŞEKLİNDEKİ KATEGORİLERDEN seçimlerimizi yapıp SHOW yazısına tıklıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Alışveriş Çılgınlığı



28 Eylül 2012 Cuma

Kış Giysileri






Kış giysileri güzel kıza çok yakışıyor. En güzel kış giysilerinin bu dolapta toplandığı oyun çok eğlenceli. Oyunu açtıktan sonra kızımızın dolabındaki kıyafetlere tıklayarak kızın üzerinde görebilirsiniz. Sol aşağıdaki ileri tuşuna basarak makyaj ve şaç bölümüne geliyorsunuz. Kızı kışa hazırlayarak çok şık hale getirin. İyi eğlenceler





Kış Giysileri



27 Eylül 2012 Perşembe

Mini Motor






Mini Motor oyununda minik bir motor yarışıyapacaksınız. Oyunda yapmanız gereken ise sizinle beraber yarışacak olan rakiplerinizi geçmek olacak. Başarılı olmak için kontrollerinizi çok iyi yapmanız gereklidir. Oyun Play butonuna basarak açılır. İyi eğlenceler dileriz..





Mini Motor



25 Eylül 2012 Salı

Paris Moda Haftası






Paris moda haftası defilesindeki güzel kızlarımıza en şık kıyafetleri giydirin. Oyun mouse ile oynanır





Paris Moda Haftası



24 Eylül 2012 Pazartesi

Bilardo






Oyunu kaç kişilik tercih ediyorsanız belirleyin. Karşınıza çıkacak olan ek sayfada isminizi yazarak START GAME yazısına tıklayın. Ardından oyun karşınıza geldiğinde mouse ile yönünüzü ayarlayıp topları düşürmeye çalışacaksınız. Kolay Gelsin.





Bilardo



20 Eylül 2012 Perşembe

Renkli Dondurma






Renkli bir dondurma yapmak için kategorilerden seçimlerinizi MOUSE yardımıyla yapın.





Renkli Dondurma



19 Eylül 2012 Çarşamba

The Muppets Bulmaca






Çok yakında sinema ekranlarında olacak "The Muppets" sabırsızlıkla bekleniyor. The Muppets animasyon filminde yer alan oyuncuların parçalarını bir araya getirmeye çalışacaksınız. Oyunu mouse ile oynayacaksınız. dokuz farklı resimden oluşan oyunumuzda bakalım kaçıncı bölüme kadar ilerleyeceksin.. İyi Eğlenceler Dileriz.





The Muppets Bulmaca



17 Eylül 2012 Pazartesi

Minik Patenci






Oyuna  PLAY yazısını tıklayarak başlıyoruz.Oyunda minik patenci kızı düşürmeden aşağıya doğru inmeye çalışın.Oyunda sadece 1 hakkınız var.Oyun bittiğinde MAIN MENU yazısına tıklayarak tekrar oynayabilirsiniz.
Kanal D Oyunları Bol Şanslar Diler:)





Minik Patenci



16 Eylül 2012 Pazar

Ben 10 Fark Bulmaca






Oyunda Ben 10 ve karakterlerinin olduğu 2 resim arasındaki farkları bulmaya çalışıyoruz.İlk bölümde bütün farkları bulura diğer bölüme geçmeye hak kazanıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Oyunda farkları bulmaya zorlanırsak HINT yazısına tıklayarak farkın olduğu yeri buluyoruz.





Ben 10 Fark Bulmaca



15 Eylül 2012 Cumartesi

Araba Galerisi






Araba galerisi oyununda kategorilerden seçimler yapıp güzel bir araba dükkanı dekorasyonu yapıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.





Araba Galerisi



14 Eylül 2012 Cuma

Kış Elbiseleri Giydir






Bir tane kış perisi var buna dolabındaki birbirinden güzel kıyafetlerden bir kaçını giydirin. Kendisi onca güzel kıyafetten hangisini giyeceğine karar verememiş senin gibi zevkli bir arkadaşa ihtiyacı olduğu kesin. zevkine göre giydirdikten sonra done yazan yeri tıkla





Kış Elbiseleri Giydir



13 Eylül 2012 Perşembe

Aşık Kız Giydirme






Aşık kız giydirme oyununda yapmanız gereken amacınız kızı harika bir şekilde süslemeye çalışmaktır. Bunları yaparken mouse kullanacaksınız. Renk uyumlarına dikkat etmeyi unutmayın. Aksesuarlar kızı daha göz kamaştırıcı hale getirecektir. Oyun yüklendikten sonra kendiliğinden açılabilmektedir. İyi eğlenceler dileriz..





Aşık Kız Giydirme



12 Eylül 2012 Çarşamba

Portekiz Yarışçısı






Portekizin zorlu parkurlarında oynayacağınız bu oyunda çok eğleneceksiniz. Amacınız yarışta en iyi süreyi kazanarak birinci olmaktır Bunu yapabilmeniz için kontollerinizi iyi sağlamak zorundasınız. Klavyede bulunan yön tuşlarını ve Space butonunu kullanarak oyunda başarı kazanabilirsiniz. Oyun yüklendikten sonra Play butonuna basıp oyuna başlayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Portekiz Yarışçısı



11 Eylül 2012 Salı

Zuma Kız






Ünlü Zuma oyunlarından bir tanesi daha karşınızda. Oyunda yine amaç benzer 3 topu bir araya getirerek, top dizisinin sona ulaşmasına engel olun. bunu yaparken kızın ayağına dikkat edin, ayağın öne çıktığı tarafa doğru attığınız top gidiyor. Oyunda çeşitli bonuslar var bunları da topları patlattıça kazanabilirsiniz. Kanal D Oyunları her yaştan oyunları sizlere sunmaya devam ediyor. İyi eğlenceler...





Zuma Kız



10 Eylül 2012 Pazartesi

Komik Köpek Balığı






Komik Köpek Balığı sizi de güldürecek :)
Z ve X tuşlarını ilerlemek için zıplamak icin de BOŞLUK tuşunu kullanın.





Komik Köpek Balığı



7 Eylül 2012 Cuma

Kamyoncu






Kamyoncu oyununda hızlı ve geliştirilmiş bir kamyon yerin altından çıkarılan altınları, elmasları ve gümüşleri işleme fabrikasına götürüyor. Yoldaki tümsekler kamyoncunun kontrollerini sağlamasını zorlaştırıyor ve madenlerin yere düşmesini sağlıyor. Kamyoncu bu durumdan kurtulmak için sizden yardım bekliyor. Onu en iyi biçimde kontrol edip elmasları ulaştırmanız gereken yere götürmelisiniz. Oyunda bunu yaparkende kamyonun dengesini korumak çok önemli. Eğer çok tümsekli yerlerden hızlıca geçerseniz aracınız dengesi bozulur ve devrilir. Buda madenlerinizi düşürmenizi ve oyunda başarısız olmanızı sağlar. Oyunda elmaslar 1200, altınlar 1000, gümüşler 800, diğer taşlarda 600 lira ediyorlar. Sizlere genellikle yüksek miktarda olan elmas ve altın verecekler. Onları düşürmeden devam edeceğimiz oyunumuz toplam 10 bölümden oluşur. Her bölüm diğer bölüme göre daha zordur. Dikkatli olmalısınız. Oyuna başlamak için ise ilk önce yüklenmesini bekleyin. Daha sonra Play butonuna basarak oyunumuza giriş yapabilirsiniz. Aracınızı yönlendirmek için ise Yön tuşlarını kullanmanız yeterlidir. İyi eğlenceler dileriz...





Kamyoncu



6 Eylül 2012 Perşembe

İyilik Perisi






Yüzü hep gülen insanlara yardım eden iyilik perimizi rengarenk giysileriyle süslüyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor





İyilik  Perisi



5 Eylül 2012 Çarşamba

Motorcu Çöp Adam






Motor konusunda ustalaşmış olan çöp adam ile beraber engelli yollarda motorunuzla yarışa ne dersiniz? Yollardaki çukurlar ve tümsekler onun dengesini koruyamamasına neden oluyor. Sizden istediğimiz de çöp adamı devirmeden bu yollarda ilerlemek. Çöp adam devrildiği zaman oyunda başarısız olursunuz. Bu durumda karakterinizin o bölümü tekrar başlamasına neden olacaktır. Oyun sırasında 4 çeşit motorunuz olacak. Bu motorları kullanabilmek için bölümler kolayca geçip altınları toplamanız gerekiyor. İlk oyun başlangıcında binik bir motor kullanacaksınız. Daha sonra yeni motorlarınızla harekete geçeceksiniz. Oyunda motorların her birini kullanmak ve onları dengede tutup ilerlemesini sağlamak için Yön tuşlarını kullanmanız yeterlidir. Sağ ve sol yön tuşları aracın dengede durmasını sağlayacaktır. Oyun yüklendikten sonra New Game butonuna basarak oyuna giriş yapabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Motorcu Çöp Adam



4 Eylül 2012 Salı

Şehri Dolaş






şehri dolaş oyununda size verilecek araba ile şehri dolaşırken yapmanız gereken görevleriniz olacak. Onlar size oyun içerisinde veriliyor. o görevler gerçekleştirken aracınıza zarar gelmemesi gerekli. Bunun için dikkatli olmalısınız. Klavyede bulunan yön tuşlarını kullanarak kontrollerinizi sağlayacağınız oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Şehri Dolaş



Maymunları Sevindir 2






Maymunları sevindir oyunu serisi olan ve eğlenceli zeka oyunlarından biridir.Komik olmasına rağmen aklınızı kullanarak maymunları sevindirmeye çalışacaksınız. Bunu yaparken de ortamdaki nesneleri kullanacak, onları sevindirecek işler yapmalısınız. Mesela ilk bölümde yem yiyen tavuk timsah tarafından saldırıya uğramasın diye timsahın ağzına ağaçtan alacağınız bir sopa yerleştireceksiniz. Bu sayede timsah tavuğu yemeyecek ve maymunda bu işe çok sevinecek. İkinci bölüm de kapalı olan yolda ilerlemeye çalışan maymuna yolu açmanız gerekli. Bunun için dinamit kutusunu açacak daha sonra o dinamiti ateş ile aktifleştirip kapalı olan yola koyacaksınız. Bu durum sonucunda tavşan kapalı kaldığı yerden kurtulacak ve yine sevinecek.Bu işlemlerin hepsini yapabilmek için ise mouse kullanmak zorundasınız. Oyuna başlamak için ise yüklenmesini bekledikten sonra Play butonuna basacaksınız. Daha sonra da bölüm seçerek direk oyuna giriş yapacaksınız. Bu zevkli ve bir o kadar eğlenceli oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Maymunları Sevindir 2



3 Eylül 2012 Pazartesi

Özel Gün Giysileri






Özel gün giysileri oyununda kızımız sevgilisiyle bulusacaktır. Sizden istediği isen onu harika bir duruma getirerek sevgilisine kendini beğendirmektir. Oyunda makyaj tonları ile kıyafetlerin tonlarının uyumlu olmasına dikkat edin. Oyun yüklendikten sonra kendiliğinden açılmaktadır. Oyunu mouse ile oynayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz...





Özel Gün Giysileri



2 Eylül 2012 Pazar

Hip Hop Müziği






Hip hop müziği yapmaya kendi müziğinizi yaratmaya hazır mısınız?:) Oyuna START GAME yazısına tıkladıktan sonra kendi cinsiyetinize göre seçiminizi yapın ve bir sonraki pencerede adınızı yazın.Sonra CONTINUE daha sonraki gelen pencerelerde de OK yazısına tıklayın ve müziğinizi yapmaya başlayın.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Sol köşedeki plağı mouse yardımıyla istediğiniz müziği yapmak için kullanıyorsunuz.Diğer bölümlerin açılabilmesi için bu ilk yaptığınız müzikten 1200 puan almalısınız.Daha sonra diğer bölüme geçip başka müzik aletleride alabileceksiniz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Hip Hop Müziği



1 Eylül 2012 Cumartesi

Dünya Kupası Beyzbolu






Dünya kupası için beyzbol oynayan takımların içinde yarısacaksınız. Sizin göreviniz ise size gelen toplara vurmak ve arkanızda bulunan cubukların zarar görmemesini sağlamak. Oyunda klavyedeki yön tuşlarını kullanarak topa vurabilirsiniz. Oyun yüklendikten sonra Start New Game(yeni oyuna başla) butonuna tıklayarak oyunu başlatabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz...





Dünya Kupası Beyzbolu