31 Ağustos 2012 Cuma

Noel Kız Tasarla






Noel kızımızı en güzel şekilde yılbaşı akşamına hazırlıyoruz.Oyuna PLAY yazısını tıklayarak başlıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Çam ağacının üzerinden saç stilini ve makyajını yaptıktan sonra sol altta DRESS UP yazısını tıklayıp en güzel noel elbiselerini giydiriyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Noeller Diler:)





Noel Kız Tasarla



30 Ağustos 2012 Perşembe

Süper Star






Süper Starımız sahneye çıkmak için sizin yardımınıza ihtiyacı var. Onu kendi zevkinize göre süsleyerek sahneye hazır hale getirin. Mouse ile oynayabileceğiniz oyun çok zevkli ve eğlenceli. İyi oyunlar dileriz.





Süper Star



29 Ağustos 2012 Çarşamba

İçeçek Kazanma






İçeçek içmek için parası olmayan adama farklı bir oyun tarzı ile içeçek içebileceğini söylüyorlar. Oyunda ona bowling tarzında bir platform hazırlamışlar. Ona onların devirip içindeki içeçekleri kazanmalı. Mouse yardımı ile oynanan oyunda çok eğleneceksiniz. Play butonuna basarak ise oyunu açabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





İçeçek Kazanma



İskeletleri vur






PLAY ve GO dedikten sonra şatonuza saldıran iskeletileri mouse yardımıyla ok fırltarak öldürmelisiniz. İskeletleri şatonuza yaklaştırmamalı ve şatonuza zarar vermesini önleyemezseniz oyun biter. Boşluk tuşu ile oklarınızı yenileyebilirsiniz. İyi Eğlenceler.





İskeletleri vur



Mağara Adamı Futbolu






Mağara Adamı Futbolu spor oyunudur.Oyuna CONTINUE yazısına sonra PLAY yazısına tıklayarak başlıyoruz.Oyunda YUKARI ve AŞAĞI YÖN TUŞLARI ile topun yönünü belirliyoruz.SPACE(boşluk)tuşu ile topu en uzağa fırlatmaya çalşıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Mağara Adamı Futbolu



Meyve Bardağı Hazırla






Meyve Bardağı Hazırla oyunu dekorasyon oyunudur.Meyve Tabağı Hazırla oyununa CONTINUE sonra da PLAY yazısına tıklayarak başlıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Sol köşedeki kategorilerden seçimlerimizi yapıyoruz ve en güzel yaz meyvelerini bardağa hazırlıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Meyve Bardağı Hazırla



Katil Beyaz Balina






Denizlerin en büyük balıklarından biri olan balina şimdi teknesi ile yüzen karakterleri denize düşürüp onları yok etmek istiyor. Bunu yapabilmesi içinde gelen okları takip etmeli. Onlar ne taraftan insan geleceğini göstermekte. Siz beyaz balinayı yönlendirmek için sadece mouse yardımı alıyorsunuz. Bu sayede insanları denize de bilirsiniz. Play butonuna basmanız oyunun açılmasını sağlar. İyi eğlenceler dileriz..





Katil Beyaz Balina



Show Kızı Giydirme






Show kızı giydirme oyununda sahneye çıkacak olan kızı giydirmelisiniz. En beğendiğiniz kıyafetlerle akseuarları birleştirip kızın üzerine yerleştirin ve kızı güzelleştirin. Oyunda bunu yapabilmeniz için mouse kullanmalısınız. Renk uyumlarına dikkat etmeniz gereken bu oyun yüklendikten sonra kendiliğinden açılacağı için bir butona basmanız gerekmez. İyi eğlenceler dileriz..





Show Kızı Giydirme



Mario Karting






Mario karting oyununda macera konusunda sevdiğiniz oyun karakteri arabasıyla engelli yollarda altın avına çıkmış. Ona yardımcı olmak ve onun kontrollerini sağlamakta sizin göreviniz. Onun engellerden en iyi sürede kurtulmasını sağlamalısınız. Bunun içinde yön tuşlarını kullanın. Bu sayede onun dengesinide korumuş olursunuz. Play butonuna basarak açılan oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Mario Karting